😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

17. 9. 2011

Aura a tretie oko

 
 

Aura je vlastne elektromagnetický obal každého živého organizmu (človek, zviera, rastlina), bez ktorého by živý organizmus nejestvoval. Aura je nosičom charakterových, energetických i povahových zložiek, ktoré na seba vzájomne pôsobia a uvádzajú tak do chodu biologické, duševné, duchovné ale aj fyzické vlohy.
Vešteckými a senzibilnými schopnosťami je možné určité deje v aure vnímať, je však potrebné zrealizovať isté magické rituály, ktoré ovládať nie je vôbec jednoduché. Ide však aj o špeciálny výcvik šedej mozgovej kôry, kde si treba vedieť vypestovať schopnosť vnímania toho, čo sa v aure deje. Na viedenie aury je teda potrebná vyškolená schopnosť vidieť, inak ju neuvidíte.
Každý už tretie oko použil, pritom nemusí vedieť o čo ide. Zrazu zbadáte kútikom oka nejakú postavu alebo pohyb, pozriete sa a nič tam nevidíte! Ten, kto je už trénovaný, dokáže toto tretie oko využiť a použiť.
Ako teda trénovať?
Najlepšie je to vtedy, keď ste skutočne unavení, ale musíte byť sami a nikým nerušení. Pohodlne si sadnite pred väčšie zrkadlo, uvoľnite sa a pozerajte sa na bod medzi očami alebo len na jedno oko. Pohľadom neuhýbajte a snažte sa nemrkať. Nič od toho nesmiete vopred očakávať, pretože sa nič nestane. Celé cvičenie musí trvať 5 až 10 minút, ak sa nič neudeje, potom musíte skončit. Ak robíte všetko takto, po krátkej dobe pocítite teplo v oblasti krku, prípadne aj mierne chvenie. Tejto energii sa musíte plne otvoriť. Zrazu sa vám tvár v zrkadle zmení, môžete mať zrazu inú podobu alebo žiadnu podobu - akoby ste zmizli. Môžete vidieť nejakého človeka alebo len rozmazaný fľak. To čo vidíte, je vlastne prekrývaný obraz vášho vedomia.
Tretie oko možno otvoriť aj prostredníctvom pozerania sa do krištálovej gule alebo pohľadom do plameňa sviečky.
Takto sa dá naučiť vidieť auru. Keď sa vám podarilo všetko tak, ako treba, môžete sa zamerať na nejakú vec. Vo vzduchu uvidíte slabé chvenie okolo vybraného predmetu, z ktorého vychádza slabý prúžok svetla - éterická aura, ktorá sa chvíľkami bude strácať, pretože nie ste dokonale sústredení. Akonáhle uhnete pohľadom mimo, všetko zmizne. Rovnakým spôsobom môžete pozorovať tváre ľudí, môžete takto o nich získavať informácie, dokonca aj ich minulé životy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára