😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

17. 9. 2011

O.B.E.





Skratka O.B.E. znamená zážitky mimo telo alebo prenesené vedomie mimo telo - teda lucidné snenie...
Priebeha rovnako ako je "snenie" v astrále a záleží na pochopení výkladu a jeho vlastnom prežití. Z fyzického tela je teda možné na istú a relatívne dlhú dobu uvoľniť vedomie, teda astrálne telo, ktorým je možné prechádzať múrmi, vzdialiť sa aj na veľkú vzdialenosť, pričom nič fyzické necítime. Naše hmotné telo je pritom v pokoji a spojené je s astrálnym telom tenučkým putom - astrálnou striebornou nitkou, ktorá vás môže v prípade potreby kedykoľvek vrátiť nazad do fyzického tela.
Je viac spôsobov ako toto možno dosiahnuť. Pred cvičením nesmieme konzumovať alkohol a ťažké jedlá, musíme si vybrať tmavú, príjemnú a nikým nerušenú miestnosť kde si ľahneme na chrbát hlavou obrátenou na sever, musíme sa uvoľniť a zavrieť oči. Môže pri tom potichúčky hrať vhodná relaxačná melódia. Celé svoje telo od hlavy až po päty treba postupne uvoľňovať a vaše telo sa začne pohybovať nahor a vy sa vznášate.
Na toto ale treba ešte použiť správnu techniku, takže keď si ľahnete a zavriete oči, musíte si postupne predstavovať celé svoje telo so všetkými jeho detailami. Potom si predstavujte ako letíte, ako vidíte svoje okolie, svoje fyzické telo. Vytvorte si v myšlienkach pomyslenú čiaru, ktorá je spojená s vašim fyzickým a astrálnym telom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára