😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

3. 9. 2010

Masaker v DNV 2 : obete

 
 

 
 
Podľa susedov išlo o neprispôsobivú rodinu, ktorá ničila spoločné priestory, rozbíjala okná a dokonca sa ostatným obyvetoľom v zlosti vyhrážala smrťou...
Obyvatelia bytovky spísali dokonca pred pár rokmi proti rodine petíciu, v ktorej sa dožadovali riešenia situácie a podali aj trestné oznámenie za narúšanie občianskeho spolunažívania a vyhrážanie fyzickou ujmou. Niekoľkokrát boli osoby bývajúce v byte predvedené na obvodné oddelenie za účelom objasnenia správania a umiestnené aj do cely. Prípad bol vysielaný aj v televízii Markíza v Lampárni. Patrik Herman - redaktor relácie si na tento prípad spomenul, pretože v bytovke istý čas sám býval. Rodina vtedy bývala v inom vchode v akom došlo k streľbe - ale na tej istej ulici...

Jozefa Slezáková († 68)
Bola majiteľkou bytu, v ktorom sa odohral masaker. Spolu s ňou tam žila dcéra Mária a 12 ročný vnuk Jozef, ostatní príbuzní ich často navštevovali.
Jozef Slezák († 12)
Najmladšia obeť. Po masakri, sa medzi miestnymi hovorilo, že chlapec asi ušiel, lebo mal strach, či sa niekde ukrýva. Ukázalo sa však, že školák bol tiež v byte a že aj jeho zasiahli strely. Spočiatku bolo myslené, že ide o štvrtú ženu, keďže mal dlhé rozpustené vlasy.
Mária Slezáková († 45 - staršie foto)
Zastrelená v byte. Žila tam spolu so svojou matkou Jozefou a s 12 ročným synom Jozefom.
Ružena Halászlová, rod. Slezáková († 51 - staršie foto)
Tretia žena zastrelená v byte. Bola na návšteve u svojej mamy Jozefy. Pred viac ako dvomi mesiacmi sa vrátila z Veľkej Británie. Tam žila a pracovala niekoľko rokov. Po návrate z cudziny žila v ubytovni pre bezdomovcov pri bratislavskom letisku aj spoločne so svojou dcérou Michaelou (28) a jej druhom Ľubošom (36).
Jozef Pútik prezývaný Vinco († 48)
Zastrelený pred vchodom do paneláku. V dome nebýval, išiel lešn navštíviť svojho 12 ročného syna Jozefa a družku Máriu Slezákovú.
Stanislav Slezák († 26 - bez foto)
Zastrelený tiež v byte. Bol to ďalší vnuk Jozefy ktorý zomrel deň pred svojimi narodeninami. Jeho matka Anna (45), ktorá tiež býva v ubytovni na okraji Bratislavy, je jediná, ktorá zostala z rodiny Slezákových nažive, pretože v byte nebola.
Gabriela Košťálová († 52)
Náhodná obeť streľby, ktorá bola zasiahnutá streľbou na balkóne svojho bytu na ul. Jána Smreka. Išlo o invalidnú dôchodkyňu, mŕtve telo nebohej ženy našiel v kuchyni jej druh. Podľa susedov bola Gabriela milá a príjemná žena, s ktorou vychádzali veľmi dobre.
(zdroj:cas, adam-cas,)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára