😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

16. 12. 2009

Orechové pusinky

 
 
Veľmi jednoduché a chutné!
Ingrediencie:
250 g kryštálového cukru, 150 g práškového cukru, 250 g nahrubo posekaných vlašských orechov 5 bielkov.
Postup: 
Bielky a kryštálový cukor vyšľaháme nad vodným kúpeľom na hustú penu. Penu necháme za občasného premiešania vychladnúť, potom do nej primiešame práškový cukor a posekané orechy. Z pripravenej hmoty nanášame na plech pokrytý čistým papierom na pečenie malé kopčeky, ktoré pečieme resp. sušíme v predhriatej rúre pri 150 stupňov C asi 8 minút. Dobre upečená pusinka je mierne ružovkastá a ľahko sa dá odlúpiť z papiera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára