Suroviny:
5-6 rezňov hovädzieho mäsa (roštenka, perko, falošná sviečková), 1 väčšia cibuľa, asi 10 dkg húb (aj šampiňóny alebo sušené - vopred namočené), 1 PL hladkej múky, soľ, korenie, mletá červená paprika, asi 2 dcl červeného vína, alebo svetlého piva.
5-6 rezňov hovädzieho mäsa (roštenka, perko, falošná sviečková), 1 väčšia cibuľa, asi 10 dkg húb (aj šampiňóny alebo sušené - vopred namočené), 1 PL hladkej múky, soľ, korenie, mletá červená paprika, asi 2 dcl červeného vína, alebo svetlého piva.
Postup:
Na oleji opečieme naklepané rezne sprudka po oboch stranách, pridáme pokrájanú cibuľu, ochutíme a podlejeme vínom, alebo pivom. Huby nakrájame a pridáme k mäsu. Dusíme až je mäso o huby hotové, poprášime hladkou múkou a premiešame. Podávame s ryžou, alebo s knedľou, podľa toho, koľko máme šťavy.
Na oleji opečieme naklepané rezne sprudka po oboch stranách, pridáme pokrájanú cibuľu, ochutíme a podlejeme vínom, alebo pivom. Huby nakrájame a pridáme k mäsu. Dusíme až je mäso o huby hotové, poprášime hladkou múkou a premiešame. Podávame s ryžou, alebo s knedľou, podľa toho, koľko máme šťavy.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára