😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

17. 9. 2011

VooDoo




Túto otázku si položte hneď v úvode, pretože ináč vám tento rituál za to nestojí... Ak teda áno, tak vedzte, že aj v tomto prípade platí trojnásobná moc, teda všetko zlé čo komu urobíš sa ti vráti trikrát naspäť.
Takže najprv si potrebujete vyrobiť VooDoo bábiku. Látku - najlepšia je vrecovina, musíte najprv 6 dní držať v absolútnej tme. Keď ju vyberiete, namočíte ju do čistej ľadovej vody a necháte vyschnúť. Podľa vlastnej predstavy si potom ušijete bábiku, vypcháte ju vatou a pred zašitím do nej vložíte jednu tyčinku škorice. Tam, kde budú oči, urobíte dva krížiky, ústa nahradíte jedným krížikom a tam, kde sa nachádza srdce urobíte tiež jeden krížik.Pripravíte si šnúrku (nesmie sa pretrhnúť) a bábiku položíte na čiernu látku, zabalíte ju celú do nej, omotáte šnúrkou a pri tomto potichu hovorte:
"Prajem si, nech zostaneš ležať v tomto hrobe dotiaľ, kým Ťa neoslobodím z nekonečných múk svojou krvou". Počas tohto picháte do bábiky rozpálený oceľový špenlík - čím sa bližšie trafíte do srdca, tým bude mať väčšiu bolesť, čím bližšie k očiam, tým bude väčšie zohavenie a čím bližšie k ústam, tým bude mať väčší smútok. Potom bábiku aj s vpichnutým špendlíkom uložíte do krabice, do ktorej sa nesmie dostať žiadne svetlo.
Ak si všetko rozmyslíte a svoju obeť budete chcieť oslobodiť, vyberte bábiku na svetlo, však najmenej za mesiac, nie skorej, pretože obe duše(vaša i obete) sa po smrti nedostanú z tela a naveky budú trýznené. Z bábiky vytiahnite najprv špendlík, čiernu látku spáľte a celú bábiku polejte vínom, tak bude vaša obeť oslobodená. Bábiku nesmiete už nikdy viac použiť, pretože všetko by platilo na vás.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára