😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

26. 10. 2009

Zdravo a diétne...haha



 
Veľmi jednoduchá príprava, pritom mimoriadne dobré jedlo!


Suroviny:
1 pekný prerastený bôčik, ochucovadlá, menšia hlávka červenej kapusty/zelí, knedlľa a cesnak.

Postup:
Nasekanú kapustu/zelí trošku ochutíme soľou, korením a rascou a dusíme na lyžici bravčovej masti až kým je mäkká.
Bôčik ochutíme soľou, rascou vložíme do pekáča, pridáme posekaný cesnak (spoň 6 strúčikov), podlejeme troškou vody a zakryté pečieme cca 2 a pol hodiny pri 200 stupňoch.

Hotové nakrájame, pridáme udusenú kapustu/zelí a podávame s knedľou.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára