😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

11. 8. 2009

Záhadná sfinga a pyramídy

 
 


V roku 1976 vyfotografoval americký Viking na povrchu Marsu obrovskú gigantickú hlavu a pretože sa podobala na sfingu, dostala názov Sfinga. Zároveň bolo odfotografované aj obrovské pole posiate pyramídami. Okamžite zavládlo nadšenie!
Američania však veľmi rýchlo všetko dementovali : na Marse nie sú ani pyrymídy ani žiadna sfinga, všetko je iba hrou tieňov, optický klam či ilúzia. Však v roku 1994 nastal obrat a NASA oficiálne prehlásila, že ako pyramídy, tak aj sfinga na Marse existujú...Ich vznik bol odhadnutý asi od 9 tisíc do 5 miliónov rokov! 
Ešte v roku 1961, teda celých 15 rokov skôr, ako Viking vyštartoval, vedec inštitútu v USA Richard Hougland aj napriek zákazu NASA zhromaždil dôkazy a doklady o stopách starých civilizácií na Marse. Okrem iného hovorí aj o tom, že na Marse sú viditeľné stopy objektov, zjavne umelého pôvodu, tiež hovorí o sfinge a pyramídach, dokonca hovorí o ďalšej sfinge, ktorá zobrazuje ženskú tvár so staroegyptským účesom! Dĺžka tejto tváre je približne 1,5 km, šírka 1,3 km a výška je úctyhodný 0,5 km. Takýto gigant nemohol vzniknúť sám od seba, musel byť postavený jedine mocnou civilizáciou. A vyzerá to teda tak, že táto marťanská civilizácia bola nejakým spôsobom spätá s Egyptom...
Na Marse (pri Sydónii) je 25 pyramíd, najväčšia prevyšuje 20 krát Cheopsovu pyramídu... malé parymídy sú rovnako veľké ako tie v Gíze...vyobrazenie sfingy je presne na poludníku Marsu...pyramídy predstavujú usporiadaný zložitý systém...osy sfingy a hlavnej pyramídy sú orientované na sever...poloha komplexu pyramíd na Marse je zrovnateľná s plánom pyramíd v Mexiku, Teotihuacanu, Ušmale či Palenke...vidno zreteľne cesty a križovatky, ktoré sú vybudované ako obchádzka okolo kráterov spôsobených pádom meteoritov...čo sú to vlastne za línie, či priamky na Marse, ktoré neobyčajne pripomínajú čiary na planine Lampa de Nazca v Peru...Všetko náhodne vytvorené prírodou?

Mars je a dlho ešte zostane jednou z hlavných záhad našeho veku. Američania sa ako prví objavili na Mesiaci a ako prví rozlúštili záhady Sfingy na Marse. Stretnutie kozmonauta Armstronga na Mesiaci (20.06.1969) s kozmickými loďami iných civilizácií odhalilo novú éru pre nás pozemšťanov. Armstrongov hlas z kozmu počuli vo všetkých štátoch našej Zeme okrem Ruska a Číny. Jeho hlas hovoril :"Sú tu veľké objekty. UFO! Ó Bože, oni stoja na druhej strane kráteru a pozorujú nás!" A potom nasledovalo tajomné zmiznutie dvoch astronautov z Apolla 14 - Sheparda a Mitchela, ktorí sa na mesačný modul nevrátili v určenej lehote. Aj keď sa im zásoba kyslíku dávno minula - vrátili sa bez ťažkostí ale odmietli vysvetlenie! Po návrate na Zem obaja podali žiadosť o odchod do predčasného dôchodku... 
Nostradamus napísal: "...no, s čím prídeme do XXI storočia? Zostupujúci z horiaceho neba - teraz je pánom Zeme. Koniec i začiatok storočia, vzpurným duchom žijú, človekom odhalanie Marsu slobode hrozí..." Čo mal Nostradamus na mysli, keď vo svojom štvorverší hovoril o Marse?
(zdroj:cez-okno.net-upravené)
 
Nuž, zamyslime sa trošku vážne. Ak na našej krásnej žiarivej modrej "guli" vo vesmíre je život, prečo by mal byť tento život iba na Zemi? Prečo by nemohol prekvitať kedysi trebárs aj na Marse, za nám neznámych podmienok? Prečo sa vo vesmíre nemohlo udiať niečo tak mimoriadne, že to obyvateľov Marsu zničilo? Možno boli nútení v záujme zachovania života "presídliť" sa kdesi do bezpečia...
Na našej planéte nachádzame veľké množstvo rôznych dôkazov, ktoré akosi nechceme rešpektovať. Len jaskynné maľby namaľované človekom primitívnym - jaskynným a to v jaskyniach vzdialených od seba na riadne veľké vzdialenosti (takže o nejaký dohovor "umelcov" nemohlo ísť), sa nachádzajú maľby veľmi na seba podobné. Sú tu zobrazené postavy v akýchsi divných skafandroch na ešte divnejších vznášajúcich sa "strojoch"... Myslíte, že človek jaskynný mal až takúto sci-fi fantáziu? 
Toľko moja úvaha...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára