😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

4. 8. 2019

Marilyn Monroe



Marilyn Monroe, vlastným menom Norma Jeane Mortensonová sa narodila 1.06.1926 v Los Angeles (Kalifornia - USA) a zomrela 4.08.1962 v Brentwoode - Los Angeles (Kalifornia - USA). Pohreb sa konal len v kruhu najbližších známych na cintoríne Westwood Village Memorial Park Cemetery.
Bola to známa filmová herečka, ale aj modelka i speváčka 50- tych rokov 20. storočia. Vidieť sme ju mohli v rôznych filmoch akými sú napríklad "Nebezpečné roky", "Niagara", "Niekto to rád horúce", "Asfaltová džungľa", "Hniezdo lásky", "Slamený vdovec" a v mnohých ďalších.
 

V osobnom živote to napriek veľkej popularite nemala ľahké, viac krát bola vydatá, mala viac milencov, medzi ktorých patrili aj bratia Kennedyovci John a Bobby, ktorý jej sľúbil že sa kvôli nej rozvedie so svojou ženou, čo však nedodržal. Trpela častými maniodepresívnymi stavmi, takže užívala rôzne lieky - podľa vtedajších informácií teda zomrela na predávkovanie liekmi - vraj spáchala samovraždu. Svet tomu ale neveril a podnes sa hovorí že bola zavraždená práve Kennedyovcami, pretože vedela viac ako bolo vhodné. Vraj sa vyhrážala že zverejní svetu všetky tajomstvá a špinavosti ktoré má zapísané vo svojom denníčku o tejto rodine. Denníček ale zverejnený nebol pretože zomrela a naviac, denníček sa kamsi stratil...
V herečkinom dome boli umiestnené odpočúvacie zariadenia a tie dokázali že jej smrť bola naplánovaná dopredu. Samozrejme, všetko sa utajilo keďže za jej smrťou stáli vysoko postavení ľudia. Klan Kennedyovcov predsa nemohol čeliť žiadnym škandálom - byť takto zdiskreditovaný a tak sa verejnosti oznámila smutná správa o samovražde slávnej Marilyn Monroe. Všetci, čo by k tomuto prípadu mohli otvorene povedať pravdu, boli umlčaní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára