😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

23. 3. 2018

Je to vôbec pravda?



 
... dôkazy alebo fámy?
 

Všetci vieme - učili sme sa v škole, že Hitler sa v predvečer dobitia Berlína (30.04.1945) zastrelil vo svojom bunkri a jeho žena Eva Braunová sa otrávila jedom. Ich telá boli potom pred bunkrom zapálené a neďaleko zakopané do plytkého hrobu. Takto to poznáme.

 
Skutočnosti o tejto historickej udalosti sú však po rokoch zisťovania a overovania CIA a FBI ceľkom iné. Bolo vypočutých veľa očitých svedkov a zamestnancov bunkru, ktorí okrem iného tvrdili že výstreľ z bunkru počuli, čo bolo ale vyvrátené, pretože steny bunkru boli tak hrubé, že žiadny zvuk ani výstreľ počuť nebolo možné. Naviac, nik cudzí do bukru nemal prístup a tak tvrdenie že telá svedkovia našli sa nemôže zakladať na pravde. Dokonca aj osud údajných pozostatkov Hitlera a Braunovej je nejasný. Podľa záznamov ich pochovali neďaleko bunkru, pritom telá vraj našli Rusi po dobití Berlína a pochovali ich pri vojenskej základni v Magdeburgu. A údajne ich potom vyhrabala KGB aby drevené truhly s pozostatkami spálili.

Však v roku 1946 sa vraj mali Rusi vrátiť na pôvodné miesto hrobu pri bunkri a mali tam vykopať fragent lebky s otvorom po strele, odobrali aj vzorky pohovky ktorá bola vraj nasiaknutá Hitlerovou krvou. Tieto dôkazy boli uložené do archívu a neskôr k nim pribudla dokonca aj údajná Hitlerova čelusť.
Stalin ale až do svojej smrti neveril, že Hitler je mŕtvy a tak poveril skupinu vyšetrovateľov aby po Hitlerovi pátrali - na všetky zistené informácie bolo samozrejme uvalené prísne embargo. Niektoré informácie však unikli a podľa nich sa mal Stalin vyjadriť, že Hitler ušiel do Španielska a odtiaľ do Argentíny. Dokonca o Hitlerovej smrti pochyboval aj americký prezident Eisenhower! O tomto vypovedá aj tajná služba FBI, ktorá tiež pátrala po Hitlerovi, dokonca vydala niekoľko fotografií s možným výzorom Hitlera v rôznom oblečení a veku.
Posledné sprístupnené dokumenty CIA o vražde Kennedyho dokazujú aj to, že tajná služba bola presvedčená o tom že Hitler žije, keďže zverejnila jeho fotografie z roku 1955 - teda 10 rokov po skončení vojny! V jednom z týchto dokumentov bolo uvedené svedectvo bývalého vojaka SS o tom, že Hitler žije v Kolumbii, dokonca je zverejnená ich spoločná fotografia. Tu Hitlerova stopa vraj končí, pretože sa vraj presunul do Argentíny.
Mnoho vedcov a bádateľov sa pokúša preukázať Hitlerovu smrť a naopak, mnohí jeho smrť vyvracajú. Na údajných pozostatkoch bol urobený test DNA v roku 2010. Test dokázal, že kus lebky so strelným otvorom nepatrí mužovi ale žene a nepatrí ani Eve Braunovej, pretože tá podľa informácií mala spáchať samovraždu otravou jedom a nie zastrelením sa. Čelusť, ktorá má vraj patriť Hitlerovi odmietli Rusi na skúšku DNA poskytnúť.

 
V roku 1944 bol na Hitlera spáchaný neúspešný pokus atentátu, preto sa na "scéne" objavili viacerí Hitlerovi dvojníci. Je preto na mieste domnienka, že namiesto Hitlera bol nájdený jeho dvojník a Hitlerovi sa tak podarilo ujsť do bezpečia. Sú teórie podľa ktorých žil v Brazílii, potom utiekol do Kolumbie či Argentíny. Táto tretia možnosť je najreálnejšia, sem ušlo totiž po vojne veľa nemeckých vysokopostavených aj obyčajných vojakov.

Televízna stanica History Channel (zdoj môjho článku) vysielala o celom pátraní po Hitlerovi skutočne veľmi zaujímavý dokument. Bývalí agenti CIA B. Baer a T. Kennedy preštudovali viac ako 14 tisíc rôznych dokumentov, pritom natočili sériu filmov, v ktorých išli po možných Hitlerovych stopách a vypočuli množstvo očitých svedkov. Ich veľmi reálne zistenia boli šokujúce. Hitler spolu s Evou Braunovou svoju smrť fingovali použitím dvojníkov a pomocou pilota P. Baumgarta odleteli do Argentíny kde už mali dávno pripravenú skrýšu. Na letisko sa dostali tajnou podzemnou chodbou, ktorá viedla z bunkru až po letisko.

Ja osobne týmto presvedčujúcim dôkazom verím. Nech bol Hitler taký alebo onaký, nebol to blbec. Viacerí jeho verní totiž ušli, takže nie je logické že by práve on ostal a spáchal potupujúcu samovraždu! Na to sa mal priveľmi rád. Podľa mňa v tej Argentíne mal dávno pred skončením vojny pripravené zázemie ...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára