😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

29. 5. 2017

Ako je to s obrami?



 
Mnohí nám tvrdia, že obrie kosti ktoré boli nájdené po ceslom svete sú len výmyslom či kamuflážou. Ale bolo toho už nájdené toľko, že sa mi nechce veriť že ide o podvrh.
Na juhu Francúzska boli v roku 1880 objavené ľudské kosti ktoré podľa antropológov patrili človeku vyššiemu ako 3,5 metra! A krátko nato v roku 1894 písala francúzska tlač o náleze obrovských ľudských lebiek ktoré mali obvod hlavy okolo 75 až 80 cm. Tieto rozmery lebiek potvrdzujú že pochádzajú z človeka vysokého viac ako 3 metre!
Pozostatky nadmerných kostier sa nenašli len vo Francúzsku. V roku 1911 bolo pri ťažbe guána v Nevade objavených niekoľko obrovských ľudských kostier, pričom niektoré merali 2,5 metra a niektoré ešte viac.
V Rumunsku, v ruinách dáckej bašty sa tiež našli obrie pozostatky. Išlo o obrovskú lebku (vykopanú v roku 1940), ktora bola samozrejme ukázaná archeológom. Nálezy ale archeológovia naložili na nákladné autá a odviezli ich - viac ich nik nevidel...
V roku 2011 boli v Gruzínsku vykopané obrovské až 25 tisíc rokov staré ľudské pozostatky...
Na Slovensku pod Tatrami sa tiež robia archeologické výskumy, pretože od polovice minulého storočia sa tu začali šíriť informácie že tu kedysi žili obri. A kostrové nálezy neobvyklých rozmerov to dosvedčujú!
V postate každá kultúra na svete hovorí vo svojich legendách o obroch a napriek mnohým nálezom a fotodokumentáciam sa tieto skutočnosi prezentujú ako mýtus, výmysel či hlúposť. Aj samotná biblia hovorí že v dávnych časoch prišli na Zem z nebies bohovia ktorí tu mali splodiť svojich potomkov. V jednom období boli ako potomci bohov splodení aj obri, ktorí potom prebrali nad ľudstvom nadvládu... Akým spôsobom a prečo potom obri zmizli, o tom sa už nehovorí. Či je toto všetko pravda posúďte sami.


Na mnohých miestach našej planéty nachádzame okrem obrovských kostier aj rôzne obrovské stavby. Nazývame ich aj kyklopské múry či kyklopské hradby - veď podľa mytológie boli predsa kyklopovia obri. Prečo sú napríklad v Egypte postavené obrovské chrámy, ktorých vstupné dvere majú výšku od 5 až do 10 a viac metrov? Pre slonov?
Otázka je otvorená zrejme naveky - alebo sa dozvieme niekdy aj oficiálnu pravdu?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára