😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

17. 9. 2011

Regres


 

 
Veľa ľudí má z toho strach. Majú obavy, že ich hynotizér zmanipuluje, alebo že si prenesú z minulého života niečo zlé, s čím sa nebudú vedieť vysporiadať.
Nie vždy všetko, čo zažijete na hypnóze je skutočné. Vo vašom podvedomí sa môžu odohrať rôzne predstavy, len záleží na vás, či im uveríte a prijmete ako skutočnosť. Nie je dôležité čím ste boli v minulom živote, ale akým spôsobom ste žili a ako ste konali.
Sami spoznáte, keď prekročíte hranicu vlastného tela, aké životy mala vaša duša.
Hypnóza môže mať niekoľko tried "hĺbky". Najčastejšie sa rozdeľuje do troch stupňov: ospalosť (somnolencia), stredný spánok (hypotaxa) a hlboký tranz (somnambulizmus). Jednotlivé sedenia trvajú od niekoľkých minút až po celú hodinu. Po uvedení do hypnotického spánku má daná osoba spojenie so svetom už jedine cez hypnotizéra.
Hypno-terapia - liečba hypnózou pomáha pri mnohých psychických problémoch. Touto metódou je možné liečiť depresie, poruchy prijímania potravy (anorexia, bulímia), závislosti (alkoholizmus, fajčenie, drogovanie), nadváhu a obezitu, sexuálne problémy, neurózy, poruchy osobnosti, nespavosť. Môžu to byť stavy spôsobené minulými životmi, teda prenesené stavy,
s ktorými sa človek nedokáže inak vyrovnať. Za plusy hypno-terapie sa považuje aj celkové zlepšenie nálady, zvýšenie sebadôvery, jednoduchšie vzdelávanie a zlepšenie schopnosti koncentrácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára