😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

17. 9. 2011

Práca s kyvadlom


 


V prvom rade, nik na vaše kyvadielko nesmie siahať, čistiť si ho musíte výlučne sami pod tečúcou vodou, najideálnejšie vtedy, keď je spln. Uložené ho treba mať vždy v ochrannom obale. Nikdy nepracujeme s kyvadielkom vtedy, ak sa cítime zle, alebo sme chorí. Musíme mať vždy dostatok energie.
Kto si ale kyvadielko nevyskúša sám, neuverí, že kyvadielko pracuje a smer krúženia si volí samo. Kyvadielko treba držať v pravej ruke, ľavú ruku-dlaň držíme pod kyvadielkom. Môžeme si vyrobiť aj špiritistickú tabuľku, kde je napísané slovo "áno" a slovo "nie", alebo si na tvrdší papier namaľujeme čierny kríž - pod vodorovnú čiaru kríža napíšeme naľavo "áno" a napravo slovo "nie". Keď začneme pracovať s kyvadielkom, vždy musíme poprosiť svojho anjela o dovolenie pracovať pre seba alebo pre nejakú inú osobu. Aby sme kyvadielko neovplyvnili, po položenej otázke musíme myslieť na niečo iné. Za každú odpoveď kyvadielka - aj "áno" aj "nie" treba poďakovať. Nemusí to byť nahlas.
Kyvadielko nám dokáže povedať aký zdravotný stav má osoba pre ktorú pracujeme, kyvadielko nám aj pomôže nájsť choré miesta. Ak máme zavesené kyvadielko nad ľavou dlaňou a obe ruky tak držíme nad chorým človekom, môže nám kyvadielko označiť aj presnejšie, v ktorej oblasti tela sa ochorenie nachádza. Vidíme to tak, že kyvadielko sa správa ceľkom inak nad zdravým orgánom ako nad chorým.
Kyvadielko nám aj často pomôže zorientovať sa v ťažších životných situáciach, alebo nám na mnohé dá odpoveď. Vyskúšajte kyvadielko, nemajte obavy, održte ale všetky zásady.

Kyvadlá
Tento spôsob je veľmi jednoduchý a vyskúšať si ho môže každý. K vešteniu, čarovaniu či predpovedaniu nie je potrebné zadovážiť si žiadne špeciálne alebo finančne drahé pomôcky.
Postačí napríklad aj prstienok, kľúčik alebo nejaký prívesok zavesený na retiazke alebo šnúrke dlhej cca 25-30 cm. Takéto kyvadielko ale nesmie byť vyrobené z materiálov ako je mosadz, meď alebo hliník, najlepšie je striebro alebo zlato, musí to byť prírodný materiál a musí mať vhodnú váhu, aby sa kyvadielko mohlo pohybovať.
Metóda používania kyvadiel k predpovedaniu sa nazýva radiastácia. Vďaka vlastnému sústredeniu, ktoré dosiahneme upreným pozeraním sa na kyvadielko sa nám otvoria v mysli tajné priestory, myseľ posiela cez našu ruku signál kyvadielku a to sa rozhýbe. Jeho smer nám ukáže všetky odpovede. Kyvadielko môžeme použiť aj pri práci so špiritistickou tabuľkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára