😉 tu sa dozvieš všetko čo len chceš 😉 teda skoro všetko 😉 ak ti tu niečo chýba, napíš mi na latryna@azet.sk 😉

21. 3. 2010

Jeffrey Dahmer

 
 

 
 
Americký sériový vrah, ktorý zavraždil 17 chlapcov v rokoch 1978 až 1991.
Narodil sa v Milwaukee v Wisconsine 21.05.1960 a ako malý chlapec sa zaujímal o chémiu, s radosťou škrtil a týral zvieratá. Ako osem ročného ho údajne znásilnil starší chlapec. V roku 1979 sa pridal k americkým pozemným silám a bol odvelený na základňu v Nemecku. V tom čase sa práve tu stali tri nevyjasnené vraždy... V roku 1981 bol prepzstený zo služby pre alkoholizmus a násilnícke chovanie. Predpokladá sa, že svoju prvú obeť zavraždil už v roku 1978, ďalšou obeťou sa (až) v roku 1987 stal mladý homosexuál. Vraždenie vo veľkom však začalo, až sa vrátil do Milwaukee, kde si prenajal garzónku s číslom 213 - neskôr veľmi známou. Cez deň pracoval v továrni na výrobu čokolády, v noci obchádzal černošké gay-bary a tu si náhodne vyberal svoje budúce obete. Zvyčajne ich opil a potom uškrtil, na niektorých mŕtvolách sa nekrofilne ukojil, s inými zvrhle experimentoval a nechával si "trofeje" - urezané penisy, či hlavy. Z tohto obdobia mu dokázali vraždu 15 mladých chlapcov, obetí však môže byť viacej.
Dňa 22.07.1991 zastavil mladý a nahý francúz policajnú hliadku a uviedol, že v neďalekej garzónke číslo 213 bol napadnutý mužom s nožom. Policajti išli do bytu a tu sa im naskytol hrozný pohľad. V strede miestnosti stál sud a v ňom boli uložené štyri ľudské trupy, v chladničke našli dve hlavy, sedem hláv bolo uvarených a po celom byte boli rozvešané mužské genitálie, ľudské lebky a kosti.
Susedia si už skôr sťažovali na neznesiteľný zápach, však Dahmer im povedal, že má pokazenú chladničku... Ešte začiatkom roku 1991 našla privolaná polícia pred dvermi jeho bytu 14 ročného chlapca, ktorý krvácal z análneho otvoru, čo polícia nevyšetrovala, pretože si myslela, že išlo o mileneckú hádku. Teraz však medzi rozkladajúcimi sa telami našli aj zbytky tela tohto chlapca. Dahmer bol ihneď zatknutý, súdený bol ako duševne spôsobilý, však v štáte Wisconsin je trest smrti zrušený a tak bol odsúdený 15 krát na doživotie alebo na 936 rokov. Vo väzení bol viac krát napadnutý spoluväzňami. Dňa 28.11.1994 ho napadol spoluväzeň černoch Christopher Scarver, ktorý ho prebodol násadou od metly. Vraždu Dahmera zdôvodnil tým, že takto pomstil všetky jeho utýrané obete.
Spôsoby, akými svoje obete umučil sú viac ako hrôzostrašné : ...Telo bolo rozrezané, kosti boli rozbité kladivom a rozhádzané po okolí, mäso bolo podelené do pytlov a zahrabené pod domom... Telo v pivnici rozrezal, napchal do plastových sáčkov a nahádzal ich do odpadu... Mäso bolo odstránené kyselinou a kosti boli rozdrtené... Rozrezané telo skončilo v odpadkoch... Ostatky nechal rozpustiť v kyseline dovtedy, kým sa kosti nezbavili mäsa, potom kosti rozvešal po byte... V kyseline odstránil mäso, vybielené kosti uložil do skrine a biceps neskoršie zjedol... Mŕtvolu rozrezal a kosti rozdrtil, lebku si nechal a zbytok skončil v odpadkoch... Na mŕtvole sa nekrofilne ukojil, lebku si ponechal ako trofej... Do hlavy mu zaživa vyvŕtal dieru a do otvoru nalial kyselinu soľnú, čím chcel vytvoriť ovládateľného zombie... Injekčnou striekačkou mu do mozgu striekal vrelú vodu, keď bola obeť stále v kóme, zaškrtil ju, mŕtvolu rozrezal a uložil do kyseliny... Behom rozrezávania obete viac krát onanoval, srdce potom uložil do chladničky...
(zdroj:cs.wikipedia.org)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára